Bezár

Rólam/About Me

Bankó József vagyok, Budapesten élő fotográfus.

Fotósként szemléletemben a dokumentarista stílust képviselem: szeretem, hogyha egy esemény- vagy családi fotózás alkalmával az elkapott pillanatok játsszák a főszerepet a fotókon. Nagy jelentőséget tulajdonítok a képeken megjelenő pillanatnak, tevékenységnek és az apró gesztusoknak is - azt gondolom, ezek képesek igazán megmutatni valami belső lényeget, megidézni a pillanatot.

Ugyanígy szeretem azt is, amikor egy lakást / enteriőrt / épület belsőt kell úgy lefotózni, hogy az apró részletek is a "helyükön legyenek" - az ilyen feladatokban is a szakmai kihívást élvezem és törekszem mindig a lehető legjobbat nyújtani - hiszen csak így lesz mindkét fél elégedett - Te/Ti és én - a végeredménnyel.

Amennyiben családi fotókat vagy portré fotót szeretnél magadról,
eladó vagy kiadó lakásodról, szálláshelyedről szeretnél minőségi fotókat,
eljegyzésedről, esküvődről szeretnétek örök emléket vagy egy családi eseményt szeretnél egy hivatásos fotóssal megörökíttetni,
meglepetés fotózást szeretnél ajándékozni kedvesednek vagy valamelyik családtagodnak,
vállalkozásodat, a telephelyet (pl. az épületet, irodákat, az üzemet) vagy az ott végzett munkafolyamatokat szeretnéd fotókon bemutatni; a vállalkozás munkatársairól szeretnétek portré fotókat

lépj velem kapcsolatba és beszéljük meg a részleteket!

Természetesen akkor is keress nyugodtan, hogyha még csak egy ötlet merült fel benned és tanácsot kérnél tőlem, hogyan tovább... Megbeszéljük, mit tudunk belőle kihozni! :)

Üdvözlettel: Józseffotográfus
fotóasszisztens – Modell- és portréfotó (Galgóczi Németh Kristóf). Építészeti-, tárgy- és enteriőr fotó (Barbay Csaba, Flashback Studio).
fotó szak - Kaposvári Egyetem Művészeti Kar (2010)
fotó szak - Szellemkép Szabadiskola (2006)
// ENGLISH //
Joseph BANKO is a freelance professional photographer (& photo assistant) living and working in Budapest, is available to hire for photo shoots, both on-location and studio photography in and around Budapest and across Hungary.
Photography workshops & photo tours are offered too.
Please send your inquiries and bookings through the Kapcsolat/Contact page.