Bankó József vagyok, Budapesten élő fotográfus.


Évekkel ezelőtt leginkább a fotózás két területén dolgoztam: fő profilom az esemény- ill. rendezvényfotózás volt, és filmforgatásokon werk fotósként is fotóztam.

Ez azóta megváltozott, mivel az utóbbi évek tapasztalatai újabb feladatokat hoztak az életembe, így most így határozom meg azokat a területeket, melyekkel foglalkozom:

- portré fotózás,
- csoportképek, üzleti / vállalati portrék,
- lakás és épület fotózás, enteriőr- és építészeti fotó,
- rendezvények, események fényképezése,
- családi fotózás.

Fotósként szemléletemben a dokumentarista stílust képviselem: szeretem, hogyha egy esemény- vagy családi fotózás alkalmával az elkapott pillanatok játsszák a főszerepet a fotókon.

Szeretem az egyszerűséget – erre példa, hogy az éppen most dúló „filter mániától” igyekszem magam tudatosan távol tartani: szerintem nem attól lesz jó egy kép, ha a színek a divatos árnyalatokat, filtereket megkapják.

A fotókon szeretem a spontán, őszinte pillanatokat: nagy jelentőséget tulajdonítok a képeken megjelenő pillanatnak és az apró gesztusoknak is.
Ugyanígy szeretem azt is, amikor egy lakást / enteriőrt / épület belsőt kell úgy lefotózni, hogy aprólékos munkával a részletek a „helyükre kerüljenek”.

Bármilyen fotós feladat is legyen: mindig élvezem a szakmai kihívásokat és törekszem a lehető legjobbat nyújtani, hiszen csak így lesz mindkét fél – Te / Ti és én – elégedett a végeredménnyel.

Sok fajta, különböző megkeresést kapok, így Te is bátran keress meg érdeklődés, kérdés esetén is és beszéljünk az elképzelésedről!


Üdvözlettel: József

bankojozsef@gmail.com
paradignowimages@gmail.com
chat_ viber, whatsapp
+36 20 593 7200

Lépj velem kapcsolatba!